Datacolor Spyder X Pro (2024)

De Datacolor Spyder X Pro is de ideale kalibratie-oplossing om de kleuren van je monitor nauwkeurig en consistent te krijgen. De X Pro heeft een op lenzen gebaseerde kleurenmotor voor snelle, nauwkeurige en veelzijdige prestaties.

Gebruiksgemak

Je koppelt de X Pro met de SpyderX-software voor een grondige kalibratie met slechts één muisklik. Samen met display mapping en een analyse verfijn je de resultaten.

Omgevingslichtsensor

Deze colorimeter is voorzien van een omgevingslichtsensor. Hiermee meet de Spyder X Pro de lichtomstandigheden en wordt je monitor automatisch gekalibreerd om consistente resultaten te verkrijgen en te behouden.

Kalibratie-instellingen

Met deze Datacolor colorimeter heb je de keuze uit 12 verschillende kalibratie-instellingen, afhankelijk van de toepassing waarvoor je de monitor gebruikt. Je hebt de mogelijkheid om meerdere monitoren te kalibreren, om te werken vanaf verschillende computers.

Datacolor Spyder X Pro (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 5794

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.